HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: Steamboat Restoran Sri Kampung Taman Molek
Salam Sayang Semua~

Steamboat Restoran Sri Kampung Taman Molek

Assalamualaikum semua kawan2,dah lama sangat rasanya tak update blog kan,al maklumlah sekarang busy sangat2 dgn kerja,malam nie bukan nak update citer pasal kite,hehe...malam nie cuma nak promot jer sikit,sape2 yg suka makan steamboat jom ler try mkn steamboat kat sini,1st start niaga tau 27/11/13..nie sebenarnya kedai kakak kite,kite tolong promotkan jer kat kawan2,hehe..kedai steamboat terletak area taman molek jer,senang2 datang lah sini yer kawan2,kedai steamboat bukak dari kul 7pm hingga 1am..



1 comment :

Assalamualaikum..
Sila tinggalkn comment anda disini..
Satu pun jadi Lah ! hehe.

 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome