HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: April 2013
Salam Sayang Semua~

Impian Tercapai

Assalamualaikum semua...korang semua sihat tak..??harap2 korang semua semuanya sihat2.. alhamdulillah tuhan masih panjangkan umur saya ke hari ini,dah lama rasanya tak update blog...rindu sangat2 dekat blogger2 sekalian...hari ini saya hanya nak kongsi cerita dgn kawan2,saya rasa tersangat bahagia...impian saya untuk tahun ini  ada dua...1st saya nak dapatkan  kereta..yang kedua pulak saya nak dapatkan anak...kesian kat irfan bila tengok irfan main sorang2..ok lah nie nak ceritakan yg impian saya pertama dah tercapai...dengan semangat dan ketabahan akhirnya dapat juga...nak beli kereta bukannya senang,sekarang kalau nak buat loan bank nak 10% bg pekerja swasta,lain lah kalau kerja dgn kerajaan senang jer nak wat loan apa2...10% bukanya sikit,mana nak cari kan...so semangatnya kerja,buat sale banyak2,pastu saya ada jugak laa buat bisness online,jual baju,jual tudung...penat memang lah penat,kerja masuk pukul 10.30 pagi-10malam baru balik kerja,pastu buat bisness lagi...penat tau,tapi dgn kepenatan itu,hari ini saya rasa amat berbahagia kerana kereta idaman saya dah lulus,walaupun bukan kereta yg besar,yer lah nak beli yg besar2 mane lah saya mampu...kecil mcm nie jerlah yg saya mampu...so lepas nie nak dapatkan impian no 2 pulak...hihihi....
 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome