HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: mimpi yg pelik~
Salam Sayang Semua~

mimpi yg pelik~


Assalamualaikum semua,dah lama rasanya tak update blog nie,dah masuk taon baru dah..hihi...maklumlah sekarang nie al busy siket,malam nie xde nak citer ape,juz nk tnye pendapat korang semua,semenjak 2 menjak nie kan saya selalu mimpi buruk2,salah satunya mimpi tempat kita semenanjung nie kene serang,diorang yg nk menyerang tue kan,naik helikopter bawak batu yg besar2,contoh batu yg kat pantai tue,pastu hempas kebawah...so ape lagi,takut sangat2 dgn mimpi yg tue...mlm ke 2,saya mimpi saya kene bunuh,kene tembak,seram sangat kan..?dlm mimpi tue saya berlari sejauh mana yg mungkin,tiba2 mati jgk akhirnya...malam ke 3,pada hari khmis,mlm jumaat saya mimpikan arwah ma,ma dtg dengan pakain serba putih,die peluk saya,pastu arwah ma cakap ma nak air,ma haus...ya allah ape di sebaliknya nie..?munkingkah ini sesuatu petanda..?
Memang tak dinafikan saya memang terlalukan rindukan arwah ma....sayu sangat2 bila xde ibu kan,walaupun arwah ma dah tinggalkan saya bertaon2 tp hati tetap rindukan arwah ma...sedih sangat2 bila xde ibu...xde lagi tempat nak mengadu...kalo boleh pusing balik mase,sy xkan biarkan arwah tinggalkan saya...saya teramat memerlukan arwah...saya tak salahkn takdir,cuma saya betul2 tak dapat nak terima kenyataan yg arwah sudah xde...sangat...sangat rindukan ma~

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum..
Sila tinggalkn comment anda disini..
Satu pun jadi Lah ! hehe.

 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome