HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: 1 SYAWAL 1433h
Salam Sayang Semua~

1 SYAWAL 1433h


Assalamualaikum....

Dah Lame rasenyer tak updates Blog..Biase Lah sekarang nie busy sikit,Just nak share few pictures pagi RAYA..Actually Tahun nie memang gambar tak banyak pun..maklumlah tahun nie beraya kat johor,tak balik kg halaman pun..tapi xpe yg penting happy jugak laa beraye bersame family mentua n en.husbnd di sisi^_^

hehehe..Romantik tak kami..??nie en.suami yg ngada2..hehehe..photoshoot lah katekan..ahaks...^_^

Di pagi raya ramai betol yg dok mesej..hihi...
yeehaa testing2...hehehehe...sesuai tak klo saya jd model..aceceh...

heyyy dak muchuk nie org lom ready pun,dah kene snap dah..aiyaaaa....

nie malam raya..testing tudung by radiusite punya...cantik tak..?hehe..

Di pagi raya yg mulia ini..mama mohon maaf di atas segalanya..maafkan mama yer papa..

inilah family saya..family yg ceria...diorang nie lah harta yg paling bermakna utk saya~

Beraya sakan 2 beradek nie yer..hehe..kat sebelah nie akak saya nama die yana..

3 beradek..cik yan..cik do..cik lang..ini anak ramli n maymon tau..hehehe..cun tak..??

aiiii..kuat betol anak dara n mak dara nie posing..kuikui...

I LoVE my HUSBAND..awak lag segala2nya..

Family yg ceria..^_^

beraye bersama kawan2..beraye malam2 lak tue...

dah xde keje..edit muke mcm hantu..hahahaha

sayang papa selalu tau..

happy betol muke anak mama nie..berseri2 jer nmpk kan..

tahun nie tema raya warne itam tau..

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum..
Sila tinggalkn comment anda disini..
Satu pun jadi Lah ! hehe.

 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome