HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: Love You so Much
Salam Sayang Semua~

Love You so Much

                             




hummmm...assalamualaikum...rase nak menangis jer mlm nie,kesianye kt suami die sakit bdn sbb semenjak sy kerja nie die banyak tolong sy,uruskan anak,basuh kain..hantar sy keje,hantar anak...sy xboleh nak buat semua nie maklumlah pergi kerja kul 10 pagi balik plak pukul 10 mlm,cuti seminggu hanya sekali jer,kekadang sy x cuti pn sbb nak cari duit lbh..huhu..nak wat pape pn xsempat...suami banyak sangat korbankan untuk saya dan anak..terima kasih sgt2 sayang,jasa awak sy akan kenang buat selama2nye,awak lah jantung hati saya utk selame2nye..insyallah saya akan sayang awak sampai hujung nyawa sy..sy janji..Kekadang sy rase sedih sgt2 suami mmg pentingkan isteri dan anak dari diri dia sendiri...kalau time gaji die hanya beli barang keperluan isteri dan anak jew..mmg terharu sgt2..dulu mase sy couple ngn suami die seorang yg suke pakai minyak wangi..tp kn bile dah kahwin sy dah tak pernah nampak lagi suami pakai minyak wangi,bila tanya kenapa die jawab sy dan anak lg penting,sedangkan harga minyak wangi tak lah mahal sgt kn,tp suami tak nak pentingkan diri die...awak mmg bapa yang terbaek..sy nak belikan pn sy dah benti keja,duit pn dari die...tak kn nak beli guna duit die plak kn..hehehe...tp alhamdulilh sekarang sy dah kembali kerja..sy da dpt belikn minyak wangi lagi tuk suami tercinta...love you so much syg...nanti tiap2 bln sy akan belikan tuk awk ye syg...time ksh taw sudi jage sy..awk mmg perfect lah,sy syg awak sampai mati !!!!









No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum..
Sila tinggalkn comment anda disini..
Satu pun jadi Lah ! hehe.

 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome