HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: kerja oh kerja
Salam Sayang Semua~

kerja oh kerja

                                           


 Haaaaaaiiiiii......heeellloooooo  peeps=)
         
nak tulis ape erk..?rasenye dah lame aku x update blog nie haa..
huhuhuhu...
key lah aku nak story cket..hari tue aku ade lah pi mintak keje kt pasaraya..mase tue aku bertudung !! belum intiview manager kt c2 dah cakap dah..kalo awk nak keje kt sini x boley pakai tudung taw..kedai kita berkonsepkan ''modern''..dlm aty aku cakap aiyaaakk ape kene mengena plak ngn modern n bertudung..haippss cina nie nak kene penumbuk jep, baru taw..~
pastu kan start la die intiview aku..haa pnt betoi aku nk mendengarnye, punyalah pnjang lebar die bercerita..arghhh bosanyee..bile la apek nie nak benti bercakap..hahaha...apek tu pun cakap lah awak diterima kerja kat sini,besok mula kerja ok..adoiiyaa keje tue dah bgs dah..commision die besar wooo..tapi nak wat camne kan,aku dah xnk jadi hipokrit cam dlu lg lah..dri umh pkai tdung,sampai pat keje bukak tudung!! korang nak tau x skrng kalo korang pi mtk keje kt pasaraya mst die nak x bertudung..npe erk..??plik jgk aku..

2 comments :

Assalamualaikum..
Sila tinggalkn comment anda disini..
Satu pun jadi Lah ! hehe.

 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome