HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: KAHWIN AWAL ??
Salam Sayang Semua~

KAHWIN AWAL ??



Ramai yg tertanya-tanya nape aku kawin awal sgt..Dan ada sesetengah tak caye pn bile aku cakap dah kawin..lantak kau lah LABi nk caye ke tak..peduli ape aku..hahaha….kOrang nak tau nape ?? salah satunya sbb dah xde owang lagi nak jaga aku..ma n abh dah xde,so bile dah kawin leh laa aku mkn free,nk ape2 pn sume free,kn tanggungjawab suami, cewahhh..macam ustaz cakap dulu bile dah kawin isteri order jee nk pape suami kene belikan..cehhhh.. salah satu sbb lagi daripada korang bercinta tue buang mase korang jer,bercinta lama-lama sampai 5,6 taon tp last2 break,ape citer..haha..daripada korang dok bercinta menambahkan dosa je lbh bek korang kawin jer cpt2 x salah kan..umo muda dah ade ank,bgs la tue..nt korang sakit anak dah besar leh jaga korang..tp didik lah anak betoi2~mcm aku didik anak aku..cehhhh prasan lak aku nie..hahahak….
*Pada pengetahuan korang, aku cuma ambil mase 2week jer untuk mengenali hati budi suami aku,1month kiteorang couple and lepas 3month kiteorang TUNANG,dalam masa 1year kiteorang terus kawin..cepat kn ??malas nak buang mase lame2..dan sampai sekarang aku bahagia di samping si dia…hehehehe…

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum..
Sila tinggalkn comment anda disini..
Satu pun jadi Lah ! hehe.

 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome