HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★: ❀Laptop Sayam❀
Salam Sayang Semua~

❀Laptop Sayam❀


dulu lyza idam2kan laptop baru warna pink,sbb rasa klako lak kalo nak story sal laptop yg liza ade dlu..laptop tue gila cikit kalo guna mesti tension.! nak nagis rasa sbb nya laptop 2 otak dah xberapa betoi,bila On ok la kejap, jap lagi mula lah cursor dia berjalan sendiri nak klik pape pown xboleh..so nasib baek de my boo yang memahami die hadiahkan laptop nie..best skunk lyza bnyak habiskan masa utk berblog..dulu xpandai pun,nmpak cam susah je tp slow2 blajar mcm best la plak,lyza mmg dri dlu suka edit2 layout utk friendster,myspace,hi5,tagged..dan sekarang benda tue dah semakin xbest! sejak knal dunia blog nie nak kuar rumah pn dah malas..xrasa borink lagi..thx blog..ahaha

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum..
Sila tinggalkn comment anda disini..
Satu pun jadi Lah ! hehe.

 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome