HOME OFFICIAL BLOG Facebook Twitter
★ LeyzA pUnya BLog™ ★
Salam Sayang Semua~

Harta Yg Paling Berharga

Alhamdulillah agak lama rasanya tak update Blog nie,Malam nie Tetiba teringin nak berkongsi berita gembira dengan kawan2,walaupun berita gembira ini agak dah lama basi,tapi teringin jugak nak simpan cerita yg gembira ini di dalam diari online,hehe..manalah tahu kan kot2 suatu hari nanti saya dah takde lagi ke,boleh laa si suami n anak2 baca kat sini,alhamdulillah tuhan bg rezeki lagi untuk saya merasa hamil kali kedua,bersyukur sangat pada ALLAH,inilah anugerah yg teramat bernilai dan berharga untuk saya dan suami,sekarang usia kandungan saya sudah masuk 31minggu, Tak lama lagi saya akan melahirkan seorang lagi zuriat,x sabar rasanya nak lahirkan baby,Tapi dalam masa yang sama sebenarnya saya masih di dalam dilema n ketakutan lagi nak bersalin,maklumlah nie kali kedua nak bersalin kan,teringat lagi  masa 1st bersalin dulu,hanya allah jer yg tahu betapa sakitnya melahirkan seorang anak,yg lagi menambah ketakutan dalam diri saya salah satunya hb saya low,di awal kehamilan hinggalah di akhir kehamilan,anemia nie saya ada terbaca di dalam google bahaya jugak risiko dia,itu lah hari2 terfikir kot2 saya dah x sedar lagi bila dah lahirkan baby nanti..saya ada terbaca anemia boleh membuatkan ibu kehilangan banyak darah dan boleh menyebabkan kematian..hurmm takut pulak nak cerita panjang2..xpe lah perkara yg paling saya happy doktor sahkan yang saya akan melahirkan baby girl,insyallah...semoga semuanya selamat..doakan saya yer kawan2..kat bawah nie ada beberapa keping gambar baby yg sempat mama n papa skodeng,hihi,cute sangat..sedikit persiapan pun mama dah belikan..Mama sayang sangat2 kat baby,abg irfan n papa,harta yg paling berharga dalam hidup mama ;)


video


                                    video












YA ALLAH BERIKANLAH AKU KEKUATAN,KEIKHLASAN,KETABAHAN DALAM MENGHARUNGI SULITNYA KEHIDUAN INI,AMIN YA ROBBALALAMIN...

Steamboat Restoran Sri Kampung Taman Molek

Assalamualaikum semua kawan2,dah lama sangat rasanya tak update blog kan,al maklumlah sekarang busy sangat2 dgn kerja,malam nie bukan nak update citer pasal kite,hehe...malam nie cuma nak promot jer sikit,sape2 yg suka makan steamboat jom ler try mkn steamboat kat sini,1st start niaga tau 27/11/13..nie sebenarnya kedai kakak kite,kite tolong promotkan jer kat kawan2,hehe..kedai steamboat terletak area taman molek jer,senang2 datang lah sini yer kawan2,kedai steamboat bukak dari kul 7pm hingga 1am..



=)

Assalamualaikum semua...Ya allah hanya ALLAH saja yg tahu di saat ini betapa aku terlalu rindukan kedua org tua ku,aku terima dgn redha mungkin inilah takdir kehidupan aku yang patut aku terima dari Allah,tapi hati seorang anak SUSAH nak melupakan ibubapa walaupun sudah bertahun2 ibu n abah meninggal,aku tak pernah boleh lupakan diorang,kenapa susah sgt nak melupakan..?setiap malam teringatkan kenangan manis dan pahit bersama arwah ma,kenangan manis pada malam raya,kami pergi ambil baju raya ketika waktu hujan,besarnya pengorbanan seorang ibu,start dari hari tue lah arwah ma demam akibat terkena air hujan yang lebat dan sejuk,demamnye semakin teruk,sampailah arwah ma pergi buat selama2nya,masa tue kami hanya naik motosikal saja,kami dari keluarga yg susah,pangjang lg cerita sebenarnya,kalau nak cerita rasanya takkan habis kot...ya allah aku takut perkara yg sama akan terjadi pada anakku,semoga allah jauhkanlah dari semua nie,susah sangat2 nak teruskan kehidupan tanpa ma n abah di sisi,aku takut ya allah,takut dgn kematian,aku tahu aku bukanlah hamba yg baik,aku takut pahala ku tak cukup nak dibawa ke akhirat nanti,ya allah kau panjanglah umurku sementara aku kumpulkan pahala2 buat seketika waktu ini,aku banyak dosa ya allah,maafkanlah segala kesilapan aku selama ini,hanya kepadamu tempatku meminta dan berdoa,engkaulah maha penyayang lagi maha bijaksana...
 
Fully Design By Leyza Ramli | For BELOG WA PUNYA 2013 ©| Best View: Google Chrome